Alba Bejarano

Mijn verhaal is waarschijnlijk gelijk aan dat van vele andere mensen, die op zoek zijn naar een antwoord op hun gezondheidsproblemen en ook zij raken verward in de duisternis.

Bij mij gebeurde het een aantal jaren geleden. Ik kreeg verschillende klachten over mijn gezondheid en welzijn.
Ik leed pijn. Mijn lichaam deed zeer van mijn hoofd tot aan mijn tenen. Mijn maag lag constant overhoop. Ik hyperventileerde hevig, soms wel verschillende keren per week. Mijn hart sloeg te snel, ik was depressief en ik kon niet langer slapen dan 2 uur per nacht. Op een dag viel ik flauw en daar ben ik enorm van geschrokken.

Ik ben naar de huisarts gegaan en zij heeft me naar alle mogelijke specialisten gestuurd. Zij konden niets vinden en men concludeerde daaruit dat de reden voor mijn klachten van psychologische aard moesten zijn. Daarop werd ik naar het RIAGG doorgestuurd. Ik vond dit een vreemde plek voor mijn klachten en ik ben niet serieus genomen. Na deze ervaring ben ik terug gegaan naar mijn huisarts, en zij adviseerde me antidepressiva. Zij schreef me Prozac voor, een gevaarlijk medicijn met nare bijwerkingen. Het remt tevens je geestelijke ontwikkeling. Dit medicijn wilde ik niet nemen, nadat ik gelezen had over de bijwerkingen.
Ik raakte steeds verwarder en vermoeid in mijn strijd om een antwoord te vinden op mijn gezondheidsproblemen. Hierdoor werd ik steeds emotioneler en nog depressiever.
Maar.. op een dag tijdens een feestje ontmoette ik deze attractieve en interessante man, die mij wat vertelde over chiropractie en gezondheid. Ik begreep niet direct, wat chiropractie voor mij en mijn gezondheid zou kunnen betekenen. Ik had nog nooit van chiropractie gehoord en ik dacht dat het een soort medische dienst was.

Het toeval wilde, dat ik deze man een paar dagen later weer tegen kwam. Ik vertelde hem dat ik me niet goed voelde en dat ik last had van een vreemd geluid in mijn linkeroor.
Hij vroeg me mee te lopen naar de conferentiezaal waar hij een seminar volgde. Daar vroeg hij me te gaan liggen op een van de behandeltafels. Verbaasd vroeg ik me af wat hij zou doen….. Ik kreeg mijn eerste chiropractische behandeling die dag en mijn oorprobleem was weg.

Na die dag had ik nog verschillende ervaringen (veranderingen) in mijn leven, sommige waren erg moeilijk en die belastten mijn gezondheid zo, dat ik stopte met werken. 
Ik startte met chiropractische gezondheidszorg en beetje bij beetje ging ik me beter voelen. Mijn gezondheid verbeterde en mijn klachten smolten als het ware weg. 
Vandaag ben ik een nieuwe vrouw. Het ging eerst bergafwaarts, maar een man met gouden handen heeft mijn leven veranderd en gered. Zijn naam is Dick van Heuven. Van hem heb ik geleerd over mijn problemen en de oorzaak van die eindeloze klachten.

Dat is waarom ik van chiropractie hou en ik ben blij, dat ik deze boodschap aan al onze patiënten mee kan geven. Ik werk nu als PR Manager voor Chiropractie Van Heuven.