Financieel

Tarieven & verzekering

Chiropractie valt onder uw aanvullende verzekering. De meeste zorgverzekeraars vergoeden een groot deel van uw behandeling.

Zorgverzekeringen en Chiropractie

  • De meeste zorgverzekeraars vragen geen verwijzing van de huisarts.
  • De meeste zorgverzekeraars hebben aanvullende polissen die chiropractische behandelingen (deels) vergoeden. Ons advies is om contact op te nemen met uw zorgverzekeraar om te weten hoeveel uw verzekeraar vergoedt. Vaak is het belangrijk te vermelden dat wij aangesloten zijn bij de CCA.
  • Het in 2008 ingevoerde eigen risico, geldt alleen voor zorg die onder de dekking van de basisverzekering valt. Chiropractie wordt vergoed vanuit het aanvullend pakket waardoor hiervoor geen eigen risico geldt!
  • U krijgt na iedere behandeling door onze praktijk een kwitantie mee die u kunt indienen bij uw zorgverzekeraar. 

Tarieven 2023

Tarief Volwassenen
– De kosten voor de eerste afspraak zijn € 75,-Deze afspraak omvat een intake (anamnese), chiropractisch/neurologisch/orthopedisch onderzoek, de scans en de bespreking van de uitslagen.
– Behandelingen kosten € 60.-

Tarief kinderen (tot 16 jaar)
– De kosten voor een eerste afspraak zijn € 55,-. Deze omvat een intake (anamnese), chiropractisch/neurologisch/orthopedisch onderzoek, de scans en de bespreking van de uitslag.
– Een behandeling voor een kind kost € 35,-.

Afspraak afzeggen

– Kunt u onverhoopt niet komen op een gemaakte afspraak? Neemt u dan minimaal 24 uur voor het tijdstip van de afspraak contact met ons op. Anders worden er mogelijk kosten in rekening gebracht. Deze kosten kunnen niet worden gedeclareerd. Niet bijtijds afzegde afspraak of het niet nakomen van een afspraak is 50 euro.