Florin Dumitru

Ik ben een gepassioneerde atleet, ik heb in het verleden marathons en ultramarathons gelopen. In 2003 ben ik gestart met ‘snelwandelen’ op internationaal niveau en ik hoop mee te kunnen doen aan de olympische spelen.

Toen ik een sportblessure opliep wilde ik deze graag op een natuurlijke manier laten behandelen en kwam zo in aanraking met chiropractie in Canada in 2007.

Mijn naam is Dr. Florin Dumitru en ben een gediplomeerd chiropractor. Ik ben afgestudeerd aan de universiteit van Quebec in Trois-Rivières in 2013 in Canada. Ik ben geboren in Roemenië en daar afgestudeerd aan de universiteit in lichamelijke opvoeding en sport in 2001. In 2005 ben ik mijn blik gaan verruimen en geëmigreerd naar Canada.

Mijn visie ten aanzien van chiropractie is georiënteerd op het beter maken van iemands algehele gezondheid en het onderhouden hiervan. Dit door het geven van chiropractische zorg aangevuld met lichamelijke oefeningen.

Mijn chiropractische ervaringen variëren tussen het behandelen van mensen met gewone dagelijkse activiteiten, maar ook met het behandelen van sportteams en 2 medaillewinnaars op de olympische spelen. De eerste was een dame genoemd Necala Veronica (roeien) en de tweede was Leonard Dorin Doroftei (boxen).

Sinds februari 2020 maak ik deel uit van het team van chiropractie van Heuven. Ik zie het als een mooie nieuwe uitdaging om hier aan het werk te mogen zijn.