Wat kenmerkt Chiropractie van Heuven

Over Chiropractie van Heuven

Chiropractie van Heuven is in mei 1990 begonnen in de Hendrik van Viandenstraat 7 te Amersfoort. De praktijk groeide geleidelijk. Dat was de aanleiding om een tweede praktijk te openen. In 1994 startte onze tweede praktijk, nu in Deventer. Beide praktijken bleven groeien en geleidelijk gingen wij uitbreiden. Momenteel werkt er een chiropractor, 3 assistenten en een praktijkmanager, verdeeld over twee praktijken.

Wegens onze specialisatie in functionele neurologie behandelen wij veel mensen met zeer uiteenlopende klachten.

 

Onze Missie

Als chiropractie praktijk, willen wij mensen aan een optimale gezondheid helpen. Door zo veel mogelijk mensen aan een goede of betere gezondheid  te helpen, bieden wij mensen een zo hoog mogelijke kwaliteit van leven. 

Onze Visie

Wij bouwen aan een wereld waarin iedereen toegang heeft tot chiropractische zorg. Want meer chiropractie, dat betekent minder medicijn gebruik en minder ziekenhuisopnames.

Dick van Heuven

Chiropractor
In mijn tienerjaren had ik in toenemende mate en langdurig last van mijn nek. Tijdens mijn vakantie in California kwam ik bij een chiropractor terecht. Daar werd de oorzaak en het effect hiervan op het zenuwstelsel, samen met een behandelplan uitgelegd. Het gevolg was een uitstekend resultaat, waardoor ik besloot chiropractor te worden!

Lees meer

Alba Bejarano

PR-manager
Mijn verhaal is waarschijnlijk gelijk aan dat van vele andere mensen, die op zoek zijn naar een antwoord op hun gezondheidsproblemen en ook zij raken verward in de duisternis.
Lees meer

Oda Weijers

Praktijk manager
Mijn naam is Oda Weijers en ik ben sinds september 2007 werkzaam in de praktijk. Toen ik rugklachten kreeg ben ik bij dhr. Van Heuven in behandeling gegaan. 
Lees meer

Sascha Bos

Chiropractisch Assistente
Mag ik mij kort aan u voorstellen?
Mijn naam is Sascha Bos en ik ben getrouwd met Eric. Samen hebben wij twee prachtige dochters.
Lees meer

Bianca Timmers

Chiropractisch Assistente
Mijn naam is Bianca Timmers, getrouwd en heb twee kinderen. Sinds oktober 2017 ben ik uw chiropractisch assistente. Het contact met patiënten en collega’s is erg fijn. 
Lees meer

Jolanda van Bloemendaal

Chiropractisch Assistente

Ik ben Jolanda van Bloemendaal. Ik ben getrouwd en trotse moeder van twee zonen. In mijn vrije tijd vind ik het heerlijk om te wandelen, te joggen en te lezen.
Sinds september 2018 werk ik 2 middagen per week als chiropractisch assistente.
Ik vind het fijn om in een praktijk te werken, waar mensen zo prettig en goed geholpen worden.

Ik ben u dan ook graag van dienst!

Lees meer

Wij zijn aangesloten bij:

register logo
logo cca