Chiropractie van Heuven 

Optimaal presteren (Sport, carrière, relatie) met Neurologische Chiropractie

Presteren

Bijna iedereen heeft wel doelen in het leven die te maken hebben met het beter doen van bepaalde dingen. Of we nu bezig zijn met lichamelijke prestaties zoals een marathon lopen, op hoger niveau (top)sporten of simpelweg weer beginnen met sporten. Veel van deze doelen zijn herkenbaar.

Op dezelfde manier willen we misschien meer uit onze carrière halen of meer investeren in relaties.

Dit zijn allemaal heel mooie doelen die u kunt behalen door een klein beetje beter te presteren. Immers wie denkt er niet achteraf “had ik A maar gezegd of had ik B maar gedaan”. Was ik maar beter voorbereid geweest of had ik maar iets meer energie geïnvesteerd.

Maar de realiteit is dat bijna iedereen een druk leven heeft en dat het heel erg lastig is om echt verandering of verbetering aan te brengen. Of het nu gaat om relaties, om gezondheid of om uw carrière.

Terwijl de reden dat u deze doelen niet behaald, vaak niet fysiek is. Toch?

 

Barrières doorbreken met Chiropractie

U kunt best iets scherper zijn op uw werk, iets attenter thuis of iets fanatieker met sporten. Soms lijkt het echter gewoon niet te lukken om echt te veranderen.

Chiropractoren zien deze barrières echter niet alleen als motivatie of doorzettingsproblemen. En zeker neurologische chiropractoren weten heel goed dat lichaam en geest niet los van elkaar gezien kunnen worden.

Als u zich dan ook nog eens realiseert dat sterren zoals Justin Bieber of Madonna altijd een chiropractor meenemen op tour, dat Dumoulin een chiropractor in zijn begeleiding heeft en dat ook Barack Obama op zijn chiropractor vertrouwde. Dan wordt het duidelijk dat chiropractoren niet alleen een verstandige keuze zijn wanneer u last heeft van klachten of van pijn.

Juist ook gezonde personen gaan naar een (neurologisch) chiropractor om optimaal te presteren en zo wel hun doelen te bereiken!

Niet voor niets verzorgen wij niet alleen klachten, maar is ons missie altijd het stimuleren van een optimale gezondheid.

 

 

Niet voor niets verzorgen wij niet alleen klachten, maar is ons missie altijd het stimuleren van een optimale gezondheid.

Een ongestoorde werking van Lichaam en Geest

Met moderne auto’s komt het gelukkig steeds minder vaak voor dat ze niet starten of zomaar stilstaan. Maar nog steeds komt het voor dat een accu leeg blijkt te zijn of dat er een storing is die ervoor zorgt dat een auto niet start.

De motor is prima in orde. Er is voldoende brandstof in de tank. De banden zijn hard en de weg ligt er prachtig bij. Aan alle factoren lijkt te zijn voldaan, maar toch komt er geen beweging in.

Een kleine verstoring kan ervoor zorgen dat een hele machine ontregelt raakt.

Op dezelfde wijze kan het bij uzelf zo gaan. Een kleine subluxatie of verstoring in de communicatie van zenuwen kan ervoor zorgen dat het lastig is om patronen te doorbreken en om prestaties te bereiken. Wanneer u de volle potentie van uw brein en zenuwstelsel benut, bent u tot veel in staat. Waarschijnlijk zelfs veel meer dan u zelf denkt!

Het kan dan soms wel even nodig zijn om wat zorg te krijgen bij het bereiken van ongestoorde werking voor uw zenuwstelsel. Om hulp van een expert te krijgen zoals al die high performers ook doen.

Want zeg nu zelf, niemand kan ontkennen dat Barack Obama en Madonna op hun gebieden top presteren/presteerden!

 

 

Chiropractie als Stimulans voor Prestaties

Chiropractie praktijk van Heuven is niet alleen expert op het gebied van gezondheid, maar ook van gezondheidsbevordering.

Dit betekent dat wij in een vroeg stadium subluxaties en verstoringen verzorgen die mogelijk uw prestaties verminderen. Het mogelijke gevolg hiervan is dan dat beter presteren geen opgave wordt maar juist een vanzelfsprekendheid want specifieke belemmeringen zijn verzorgd.

Wij vertellen u niet dat u beter moet presenteren of harder moet trainen. Ons doel is u bijstaan om lichaam en geest klaar te stomen voor uw best mogelijke prestaties. Op allerlei terreinen, op allerlei niveaus.

U kunt ons hierbij zien als u persoonlijke coach die u bijstaat bij optimaal presteren.

Let op! Dit is geen “quick fix” of even een snelle check. Voor langdurige betere prestaties is het van belang dat u uw lichaam de kans geeft om optimaal te presteren.

Wij staan u graag bij in uw zoektocht naar betere prestaties op uw persoonlijke gebieden.

 

 

 

 

 

Een betere Gezondheid door Chiropractie