Financieel

Tarieven, pakketten & verzekering

Chiropractie valt onder uw aanvullende verzekering. De meeste zorgverzekeraars vergoeden een groot deel van uw behandeling.

Tarief Volwassenen
De kosten voor de eerste afspraak zijn € 75,-Deze afspraak omvat een intake (anamnese), chiropractisch/neurologisch onderzoek, een scan en de bespreking van de uitslagen.
Behandelingen kosten € 55.-.

Tarief kinderen (tot 16 jaar)
De kosten voor een eerste afspraak zijn € 55,-. Deze omvat een intake (anamnese), chiropractisch/neurologisch onderzoek, een scan en de bespreking van de uitslag.

Een behandeling voor een kind kost € 35,-.

Scans voor volwassenen en kinderen zijn € 30,-, een babyscan (tot 1 jaar) is gratis.

Behandelpakketten
Wanneer u er voor kiest om bij ons onder behandeling te komen kunt u gebruik maken van een van onze behandelingspakketten. Deze worden tijdens het uitslag-gesprek met u besproken. 

Zorgverzekeringen en Chiropractie

  • De meeste zorgverzekeraars vragen geen verwijzing van de huisarts.
  • De meeste zorgverzekeraars hebben aanvullende polissen die chiropractische behandelingen (deels) vergoeden. Ons advies is om contact op te nemen met uw zorgverzekeraar om te weten hoeveel uw verzekeraar vergoedt. Vaak is het belangrijk te vermelden dat wij aangesloten zijn bij de CCA.
  • Het in 2008 ingevoerde eigen risico, geldt alleen voor zorg die onder de dekking van de basisverzekering valt. Chiropractie wordt vergoed vanuit het aanvullend pakket waardoor hiervoor geen eigen risico geldt!
  • U krijgt na iedere behandeling door onze praktijk een kwitantie mee die u kunt indienen bij uw zorgverzekeraar.