Wat men van ons vindt

Testimonials

Diana

Heup

4_5_stars

“Er werd mij gevraagd om mijn verhaal op te schrijven. Mijn naam is Diana en ik ben 50 jaar. Ik woon en werk in Deventer.

Inmiddels heb ik 2 heupoperaties achter de rug, waarvan de eerste met grote gevolgen voor mij. Er werd een dikke grote zenuw geraakt tijdens de operatie… gevolg…. geen gevoel in mijn voet en onderbeen met de nodige zenuwpijn! ( te vergelijken met een slaapvoet/been)

Vervolgens zwaar verwaarloosd in het herstel door het ziekenhuizen de fysio die ik toen had. Achteraf bleek dat ze niet wisten wat ze met mij aan moesten en had ik naar een revalidatiecentrum gemoeten. Het lopen ging echt slecht, en had ook nog pijn erbij van de 2 e heup die eraan zat te komen. Ook door alles geen kracht kunnen opbouwen. Gelukkig heeft een andere fysio…. die verder kijkt… mij weer redelijk normaal aan het lopen gekregen. De 2 e heup had voor die tijd steeds alles opgevangen en mocht dat na de operatie ook weer doen. Hierdoor kwam ik flink uit balans, en daar kwam bij dat deze kant ook snel overbelast raakte.

• Kan geen lange afstand lopen, kleine stukjes.

• Autorijden, korte stukjes, omdat ik mijn voet niet voelde en kramp.

• Alles wat ik leuk vind, zwemmen, dansen, sporten, winkelen, lukte niet of nauwelijks.

• Je raakt flink geïsoleerd, mensen willen/kunnen heus even rekening met je houden, maar het moet niet te lang duren.

• Je benen zijn moe, maar je hoofd en de rest niet, het rijmt niet met elkaar.

Ik leerde iemand kennen die mij wees op de chiropraktijk van Heuven. Daar ging hij zelf ook heen, en was zeer tevreden. Om heel eerlijk te zijn had ik geen verwachting, slechter kon bijna niet in mijn beleving. Wist eigenlijk ook niet of hij mij zou kunnen helpen, en wat het inhield. Toch maar gebeld voor een afspraak. Mijn fysio was net ziek en ik had weer eens flink last van overbelasting.

Werd hartelijk ontvangen en kreeg een bom aan info mee, je kunt echt alles vragen, wat ik ook doe, en nog steeds! Iedereen is serieus, maar en vleugje humor is altijd welkom. De assistentes zijn beide lief en hartelijk en denken fijn met je mee, is gewoon prettig. En mijn behandelaar is eigenlijk hetzelfde, zit ook humor in en denkt mee. Na de eerste 2 behandelingen had ik al het idee dat mijn overbelasting snel oploste, normaal heb ik daar weken last van. Niet veel later werd de kramp in mijn voet minder. Zelfs het gevoel lijkt nog steeds te verbeteren in mijn voet en onderbeen. (Dat terwijl men er van uit gaat dat na 2 jaar het herstel van de zenuw stopt, dan moet je er mee leren leven hoe het dan is)

Mijn allermooiste cadeau…… mijn doel is behaald! Wilde zo graag weer kunnen dansen, salsa batchatta, merenge.

Gedaan!!! Al na ongeveer 6 weken behandelen! Voor mij kan het alleen nog maar beter worden.

Nooit de moed opgeven!”

Diana.

Juni, 2020

Robert

Nek

4_5_stars

“Ik ben Robert, 41 jaar en werkzaam als zelfstandig ondernemer. Begin 2005 ben ik terecht gekomen bij de praktijk van Chiropractie Van Heuven. De nekklachten waar ik destijds al geruime tijd last van had negeerde ik door tegen mijzelf te zeggen: “het gaat wel een keer over”. Dat ging het dus niet. Toen de pijn in mijn nek heviger werd en ik ook nog eens bijzonder slecht in mijn vel kwam te zitten werd mij geadviseerd om eens naar Chiropractie van Heuven te gaan. Ik heb nu geen last meer van mijn nek en naast de behandelingen die ik nog steeds periodiek volg heb ik mijn levensstijl compleet veranderd.”

Februari, 2016

Vanessa Viva 

Onderrug

4_5_stars

“Mijn naam is Vanessa Viva. Door aanhoudende pijnklachten in mijn onderrug en nek ben ik uiteindelijk bij een chiropractor terecht gekomen. Ik had naast pijnklachten ook last van tintelingen in mijn been en gezicht. Vooral deze prikkelingen waren lastig in het dagelijks leven maar ook verontrustend. Na de eerste behandeling ervoer ik een gevoel van bevrijding. Door (pijn) klachten beweeg je anders, meer gespannen. De spanning was na de behandeling direct minder en de pijn ook.”

September, 2018

Henny 

Onderrug & Heupen

4_5_stars

“Mijn naam is Henny en ik ben 61 jaar. De reden dat ik bij chiropractie Van Heuven terecht ben gekomen is omdat ik vreselijke en constante pijnen in mijn onderrug en heupen had. Ik kon niet stil blijven zitten, constant een zeurderige pijn, kon nooit te lang op één punt blijven staan en nooit zonder rollator de deur uit. Via een medebewonder hoorde ik van chiropractie. Bij van Heuven heb ik een opstartuur bijgewoont waar alles goed werd uitgelegd. Na een rugbehandeling volede ik al snel resultaat en voel ik me steeds beter.”

Augustus, 2015

Esther

Hernia

4_5_stars

“Ik ben Esther, 40 jaar en ben werkzaam als administratief medewerkster.
Begin 2012 kreeg ik plotseling enorme pijn in mijn onderrug met een uitstraling naar mijn rechterbeen. Hierdoor was het voor mij ineens niet meer mogelijk om normaal te functioneren, laat staan normaal te lopen. Ik ben doorverwezen naar een fysiotherapeut, maar na een paar maanden was er nog geen resultaat. Via mijn moeder ben ik bij van Heuven terecht gekomen. Ik maakte binnen een paar weken grote sprongen vooruit en ging mij zowel lichamelijk als geestelijk steeds beter voelen. Ik had steeds minder pijn en voelde me steeds energieker.

Juni, 2015

Anoniem

Informatie uur

4_5_stars

“Een tijdje geleden ging ik naar het ‘klasje’ van Chiropractie van Heuven. Tegenwoordig heet het ‘informatie-uur’. Daar hoorde ik hoe ze daar te werk gingen. Waar ik allemaal last van had en pijn aan had, dat is teveel om op te noemen, maar Dick van Heuven is begonnen met de behandeling en bij de eerste en tweede behandeling al, was ik zonder pijn. Ik kon me weer in bed omdraaien zonder pijn. Ook mijn hoofdpijn is minder, ik kan mijn nek beter bewegen en daar ben ik super blij mee. Wat een verademing.”

December, 2014

Jaap

Migraine

4_5_stars

“Ik had al zeker 6 jaar lang regelmatig migraine aanvallen, meestal wel 1 keer per week. In eerste instantie werd gedacht aan voorhoofdsholteontsteking en kreeg daarvoor dus medicijnen. Aangezien dit niet werkte is mijn huisarts verder gaan zoeken om te kijken wat er dan aan de hand zou kunnen zijn. Uiteindelijk kwam ik bij de neuroloog terecht, waar ook een scan is gemaakt van mijn hoofd. Naar aanleiding van de scan heb ik medicijnen voorgeschreven gekregen die er voor moesten zorgen dat de migraine aanvallen draaglijker zouden worden. Dit resulteerde in een bijwerking waardoor ik mijn  vingers en tenen niet meer voelde. De huisart kon hier ook niets mee omdat de medicijnen die voorgeschreven werden de klachten verergerde of andere bijwerkingen had waar ik niet op zat te wachten. Als gevolg ben ik naar Chiropractie van Heuven gegaan en heb daar geen moment spijt van gehad.

30, Mrt 2017

Marcos

Armklachten

4_5_stars

“Ongeveer drie jaar geleden werden mijn nekklachten steeds erger en mijn linkerarm/schouder bleef pijnklachten geven. Ook tintelingen in mijn hand. Slapen op deze arm was niet mogelijk, iedere nacht werd ik wel wakker van de pijn. Naar de fysiotherapeut voor diverse behandelingen waaronder dry needling. Maar niets hielp. Door naar de neuroloog, deze heeft een MRI laten maken en daar kwam uit; een nekhernia. De neuroloog stuurde mij naar de pijnpoli, en heb ik in totaal twee keer een blokkade gehad in de zenuw. Dit gaf wel enige verlichting, maar binnen de kortste keren was de pijn weer terug. Via een ander onderzoek kwam men er achter dat ik ook in beide handen een carpaal tunnel syndroom zou hebben. Na een heel aantal van dit soort behandelingen en doorverwijzingen die niets hielpen kwam ik bij chiropractie uit. En zowaar dat hielp! Ik ben nog niet helemaal pijnvrij, maar kan in elk geval weer goed slapen en bewegen.”

Augustus, 2018

Henk

Onderrug

4_5_stars

“Hallo, mijn naam is Henk en ik woon met mijn vrouw in Dalfsen. De klachten die ik kreeg waren rugpijn, links in de onderrug en ik begon scheef te lopen, overhellend naar rechts. De rugpijn werd zo erg dat mijn vrouw ‘s morgens mijn sokken aan moest trekken voordat ik in de auto naar mijn werk elders in het land ging. Na verschillende doorverwijzinen en behandelingen die niets hielpen, kwam ik terecht bij Chiropractie van Heuven. Ik ga nu eens per maand naar de “chiro” voor een onderhoudende behandeling en daar voel ik mij heel goed bij.

Wij zijn aangesloten bij: