chiropractie

Klachten aan uw gewrichten?

De doelstelling van Chiropratie is het zenuwstelsel zo optimaal mogelijk te laten functioneren, want alles wat plaatsvindt in het lichaam wordt vanuit het zenuwstelsel geregeld. Verstoringen ontstaan in het zenuwstelsel, wanneer wervels niet meer normaal kunnen bewegen. De correcties die de chiropractor op de wervels uitvoert, zijn erop gericht om de normale beweeglijkheid van de wervels zo goed mogelijk te herstellen en dus ook het functioneren van het zenuwstelsel te verbeteren.

Meld ons je klachten

 

 

Wilt u een afspraak verzetten? Bel dan 033-461 61 25 voor Amersfoort of 0570-62 66 80 voor Deventer

Ik ga ermee akkoord dat mijn persoonsgegevens worden verwerkt conform onze Privacy verklaring

Geen medicatie, geen straling

Onze praktijk werkt met scans die geen straling geven. Ook verstrekken wij geen medicatie: wij helpen het lichaam zelf de oorzaak van de klachten aan te pakken.

Specialist in zenuwklachten

Onze specialisatie in functionele neurologie,  stelt ons in staat uiteenlopende klachten van het zenuwstelsel te verhelpen. Wij bieden uitkomst bij onbegrepen klachten!

30 jaar actief met Chiropractie

Wij zijn al 30 jaar bezig met ons vak. In die jaren hebben wij duizenden mensen mogen helpen. Al die opgedane ervaring, nemen wij mee wanneer wij u helpen.

Wat is chiropractie?

  • Chiropractie betekent: met de handen beoefenen. Chiropractie is een natuurlijke geneeswijze, de derde grootste geneeswijze wereldwijd, waarbij de wervelkolom en het zenuwstelsel centraal staan.
  • Doelstelling is het zenuwstelsel zo optimaal mogelijk te laten functioneren, want alles wat plaatsvindt in het lichaam wordt vanuit het zenuwstelsel geregeld. Verstoringen ontstaan in het zenuwstelsel, wanneer wervels niet meer normaal kunnen bewegen. De correcties die de chiropractor op de wervels uitvoert, zijn erop gericht om de normale beweeglijkheid van de wervels zo goed mogelijk te herstellen en dus ook het functioneren van het zenuwstelsel te verbeteren.
  • Er worden geen medicijnen voorgeschreven en er worden geen operatieve verrichtingen uitgevoerd.
  • Chiropractie heeft een holistische benadering, in tegenstelling tot symptoombestrijding, en werkt toe naar een structurele oplossing.
  • Door het optimaliseren van de functionaliteit van het zenuwstelsel kan het zelfgenezend vermogen beter tot uiting komen, waardoor klachten geassocieerd met het zenuwstelsel kunnen verbeteren.
  • Chiropractie is ontstaan in 1895 in de Verenigde Staten en is wereldwijd erkend door vele overheden.
  • Wereldwijd werken 100.000 chiropractoren, in Nederland ongeveer 300.
  • De opleiding tot chiropractie is een universitaire opleiding van 5 à 6 jaar, afhankelijk in welk land de opleiding gevolgd wordt. Opleiding in Nederland is nog niet mogelijk.

Robert

Nek

4_5_stars

“Ik ben Robert, 41 jaar en werkzaam als zelfstandig ondernemer. Begin 2005 ben ik terecht gekomen bij de praktijk van Chiropractie Van Heuven. De nekklachten waar ik destijds al geruime tijd last van had negeerde ik door tegen mijzelf te zeggen: “het gaat wel een keer over”. Dat ging het dus niet. Toen de pijn in mijn nek heviger werd en ik ook nog eens bijzonder slecht in mijn vel kwam te zitten werd mij geadviseerd om eens naar Chiropractie van Heuven te gaan. Ik heb nu geen last meer van mijn nek en naast de behandelingen die ik nog steeds periodiek volg heb ik mijn levensstijl compleet veranderd.”

16, Feb 2016

Vanessa Viva

Onderrug

4_5_stars

“Mijn naam is Vanessa Viva Koomen. Door aanhoudende pijnklachten in mijn onderrug en nek ben ik uiteindelijk bij een chiropractor terecht gekomen. Ik had naast pijnklachten ook last van tintelingen in mijn been en gezicht. Vooral deze prikkelingen waren lastig in het dagelijks leven maar ook verontrustend. Na de eerste behandeling ervoer ik een gevoel van bevrijding. Door (pijn) klachten beweeg je anders, meer gespannen. De spanning was na de behandeling direct minder en de pijn ook.”

16, Sep 2018